Övernattar hos nadja!

Hej! Jo övernattar hemma hos min vän Nadja ikväll for Hit någon gång vid 5-6 och hjälpte henne att baka tills imorgon då hon fyller år, sen for vi ut med Emil och Johanna och kom hem vid 11 sen har vi inte gjort så mkt mer typ ligger här och snackar lite, kollar upp i taket jo så är det bloggar mer imorgon gonatt allihop!


bloggtorka heheh..

till och börja med så ber jag om ursäkt för bloggtorkan.. men jag har lite saker att skylla på, innan lovet har det varit inlämningar uta bara fan i skolan och så har jag varit mest ute med folk osvosv.. men iaf
 
i fredags fick vi lov, så nu har man det en vecka framåt känns hur bra som helst, men just nu vet jag inte vad jag ska skriva om hahah jag är tom på idéer. men ska ikv ut med johanna och emil säkert någon mer också iaf ska försöka göra lite saker här hemma, så mamma blir jätte jätte glad när hon kommer hem och säger att jag är världens bästa dotter och ger mig pengar. aa det är planen för idag.
 
sen så lovar jag från och med nu at jag ska börja uppdatera oftare, men nu ska jag gå och fixa ihop lite så jag får casch känner mig hyfsat duktig aja puss!

great weekend!!

tja, oj har märkt att jag inte bloggat på länge hehe.. nä men har faktiskt haft en asrolig helg så glömde bort bloggen helt, fredag sov ju nadja hos mig och på kvällen var vi ute och åkte epa med johanna och emil typ till 12 så for vi hem och käkade godis,
 
sen på lördagen for ju nadja hem vid typ 2 så ringde jag ylva så kom hon, monique, emil, martin, isso, johanna och massa mer förbi så pratade vi en stund sen så tog jag en dusch,käkade sen kom johanna till mig for vi och köpte glass mums! så satt vi och käkade det medans alla andra var på ruffriders, sen for vi ut med trallan ett tag sen kom emil så då for vi runt och ragga med båda trallorna sen hämtade johanna JW då åkte jag med emil och alle tills joahanna  lämna  hem JW då åkte jag med henne hem till hon så lämnade vi hennes tralla och åkte i emils och ja sen kom jag hem typ 3 haha men kul har vi haft,
 
nu orkar jag inte sitta här längre puss hej!

Vinnare av veckans blogg

 
Vinnaren av veckans blogg blev therese Björkman , grattis ! Hon har en jätte fin blogg och det är roligt att läsa den och att titta hennes vbloggar så Klicka här för att komma till denna söta tjejs blogg!:)
 

QUOTE OF THE DAY


When i was a Kid...


Nu är det äntligen fredag!

hej! äntligen fredag så jävla skönt! iaf idag blir det att vara med nadja och vet inte riktigt vad vi ska göra blir väl att vara ute eller åka epa typ. sen så ska hon slagga här inatt kommer bli nice iaf yeye men ska typ äta något nu och plocka upp lite i mitt rum så det ser hyfsat fint ut när vi ska sova där puss puss!

HUR SUR BLIR MAN INTE?!

nu var de ju såhär att jag och min bror skulle fara och hämta fälgarna till min bil vid 6-7 han skulle ringa när han var påväg från jobbet och komma och hämta mig men nu var tydligen han som säljer fälgarna inte hemma men är det om 2-3 timmar man ba jaha nice vi skulle ju som hämtade dem nu.. så planerna blev ändrade och nu blir det att hämta dem senare ikväll först asså fan vad irriterad och jävligt godissugen är jag och absolut ingen ork till att plugga men man är tvungen SKABLÖÖÖÖÖÖ hojja åt helvete med dehär hejdå

Så sjukt stressad..

Hej jag är stressad som satan och hä hemma är det bara tjat tjat och tjat och jag ska hinna göra en jävla so upgift tills imorgon och hon kan sänka mitt betyg annars om jag inte lämnar in den och det känns ju jätte bra tralalala.. not och vi ska dessutom hämta nya vinter fälgar till diamanten min..
 
Så jag sen så blir jag så sjukt stressad för jag vet inte vars jag ska börja, vad jag ska göra, när vi ska fara och hämta fälgarna, när jag kommer hem igen, hur länge min so:upgift tar och göra asså just nu vill jag bara lägga mig ner och grina känns det som för jag ska inte bli sänkt har jag bestämmt mig för men hur fan ska jag hinna med allt känns det som, hejdå!
 

Just haft engelska prov

Det gick faktiskt ganska bra, hade typ lite små ångest när jag skulle göra det det var lättare än vad jag trodde

allt man skulle göra var att man skulle lyssna på en skiva och hitta svar på frågor ur den på första sidan , sen var de en sida med läsförståelse och sista sidan var att man fick 3 alternativ och man skulle välja ett att skriva 80 ord om, så blev typ klar bland dem första och blev hyfsat nöjd kände mig ganska säker också, och nu sitter jag och pratar med några här i korridoren och ska fortsätta med det puss !:)


Wedding daze

 
jag och emma slår på den här rullen som värkar asrolig och sätter oss i soffan med läsk och chips s¨lever vi våra liv puss!

Dollarstore

Hejhej! Just nu trampar jag och Emma runt på dollar haha och kolla vilken frän mugg vi hitta HAHAHA värsta söt ju tycker inte ni det ? :')


Dagens Outfit

 
 
Tröja - GinaTricot
Linne - H&M
Chinos - H&M

I say i kaller deg elskede, Kaller deg for sweet babygirl

Hej! jo johanna, emil och alle kom och hämtade upp mig sen for vi runt stan och bara raggade sen upp till stallet och snackade med folk där. Sedan skjutsade vi Johannas syster till malmberget och sen for vi 4 ner till gällivare igen och raggade runt och stod och pratade med massa folk osvosvosv.. nä jag orkar inte blogga nu godnatt allesammans! 

This is my love

Har ni hört låten ''This is my love'' , big love to this song säger jag bara, blev seriöst helt kär i den! Sitter och lyssnar om och om den igen, och nej jag blir inte less!  fyfan säger jag bara så otroligt bra och skön låt!
 

QUOTE OF THE DAY


16:29

Halloj! jo slutade klockan tre idag och sen så nu sitter jag bara hemma och väntar på bättre tider, egentligen inte bara på att johanna ska höra av sig om jag ska vara med hon eller inte :) 
 
så ska slänga ihop något käk på ett tag blir väl nudlar som vanligt när jag är ensam hemma haha! nä men jag är inte så pass matlagskunnig så jag kan laga nått extremt herregud. jag kan göra nudlar, mikromat osv så det är typ det jag lever på när min mor inte är hemma även grillen ibland :D men nu ska jhär lagas mat, haha slänger dessutom in en super söt bild på mig, anna & kristina från bilden som jag snodde från kristinas instagram  puss!
 
 
 

Gårdagen

Hej förlåt för den sunkiga uppdateringen men var ute i princip hela dagen igår och blogg appen var störd..

Men iaf efter skolan kom Nadja till mig sen for vi till stan så kom Johanna så handlade vi till tacosen sen drog vi hem till mig och lämnade sakerna och gick till Gunilla salongen och solade och sen gick vi till mig och duschade och lagade TACOS sen kom Emil och hämtade oss så for vi och raggade med han hela kvällen kul hade vi då!:)

Men just nu så sitter jag med några på engelskan och väntar på att vi ska sluta men ska fortsätta leka smart nu bloggar mer sen puss!


SORORITY WARS

 
Då slår jag på den här rullen på ett tag haha, så kryper ner i sängen eller soffan ser ju vad som känns mysigast puss!

tvättning..

Haha tidigare i veckan hade jag på riktigt ett berg av smutstvätt så då tyckte mamma att jag skulle hjälpa till igår i tvättstugan men eftersom jag inte orkade så fick mamma visa hur man använder vår nya tvättmaskin som att ställa in grader och vilken tvätt sak den ska va på när man startaren hur mycket skjölj och tvättmedel man ska osv.. så igår slog jag på en maskin och gjorde det också för en stund sen, så nu kan jag tvätta också se på fan! kan ju inte precis säga att det är desto roligare men men.. så nu sitter man och hoppas att inget bara blir missfärgat aa, men nu plocka upp lite här i lägenheten puss!

striped fingernails

Målade naglarna nyss eller aa försökte iaf, vet inte om man kan säga att det blev så bra. men jag kan säga att måla naglarna är inte min starkaste sida men iaf tog ett oranget neon nagelack som jag målade hela naglarna med och ett som heter depend 009 som jag målade ränder med! så såhär såg det ut puss!
 
 

quote of the day


Go'morron bloggen!

vaknade för en stund sen! men iaf idag vet jag inte vad jag ska göra, ska typ hoppa in i duschen på ett tag och efter det ska jag plocka undan lite sen vet jag inte, ser ju vad som händer idag!
 
Iaf igår var jag mest hemma på dagen fick ut emma en sväng så gick och pratade med hon och sen så for jag senare och pratade med johanna och anna, och sen på kvällen for jag och åkte lite opel med simon och ralle, eller åkte och åkte vi for ner till DHL och sladdade, och jag står för att jag skrek och trodde jag skulle dö! haha men kul var det sen åkte vi runt nått varv genom stan sen tillbaka dit. Sen så skjutsade dem hem mig typ halv 12 sen så gjorde jag mat och kollade tv. 
 
Men iaf nu ska jag hitta på något helt annat, och då menar jag gå till köket och göra mat sen sätta mig framför tv:n innan jag går in i duschen haha puss!
 
 

OHJA!


gick åt helvete med lösnaglarna..

hej! jo det gick ju som åt helvete med mina lösnaglar jag prövade att sätta. för det första blev det fult sen råkade jag knäcka dem och nä de där är inget för mig.. så håller nog mig till mina vanliga naglar ett tag framöver. Hojja ja men nu iaf chilla framför tv:n med en chips påse, alltid lika fint aja puss!

VECKANS BLOGG..


Helt slut efter slutorgenteringen...

Haha snygg rubrik jo jag vet men iaf morgonen började med att både jag och Johanna försover oss till slutorgenteringen. Då blev det stressigt kan jag lova så kom hon och hämtade mig med trallan for vi ner till abbortjärn kom typ en halvtomma försent hehe, men iaf det var då fan varken kul eller enkelt att hitta dem där stämplarna när man typ gick och halvsov och gick typ vilse..

när vi hade hittat 5 stycken så vi fick godkänt på det gav vi upp och vände om och drog och köpte läsk sen hem till mig och käkade säger bara SKÖNT ATT HA DET DÄR BORTGJORT OCH SLIPPA GÖRA OM DET!! trodde på riktigt att vi skulle dö dit, haha puss!


without music life would be a mistake

 
 
 
 
 
 
 

Thaimat ftw

Min älskade mamma och moster kom just hem med Thaimat som vi ska käka, säger bara vissa middagar är bättre än andra. Och jag har varit sugen på Thaimat jag vet inte hur länge och nu är det bara att vräka i sig vilken känsla ! Iaf nu ska jag njuta av maten ha det bra puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3874123/images/2012/pic_5076f2c99606ee306d1289d9.jpg" class="image">


strength


Tips - Parfym

hejsan tänkte ta och tipsa några tjejparfymer som jag tycker luktar sjukt gott!
Sen vill jag också tipsa er andra om att oftast är alla parfymer så mycket billigare på www.parfym.nu
Och dem har det mesta också kanske nån enstaka parfym dem inte har men jag har iaf beställt dräifrån och det tar heller inte över ett år för parfymen att komma så leveranserna är ganska nice!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beyoncé Heat Rush : har den faktiskt nu och den är en favorit! doften påminner om frukt och är söt och god!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paris hilton heiress : man blir inte trött på doften.
den luktar som godis och är också rätt söt och håller i sig länge plus att flaskan är värsta fin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Britney spears fantasy twist : Jag diggar den här idén det var grymt smart att sätta ihop dem! jag gillardem 2 parfymerna dem luktar hur gott som helst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Escada Sexy Graffiti : En parfym jag typ blev kär i,  i somras! jag gillar den jätte mycket doften håller i sig länge och den luktar fräscht och frukt !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bruno Banani Magic woman : Älskar både färgen på flaskan och doften på den här parfymen, den luktar inte särskilt starkt heller men fräscht !
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diesel loverdose: den snyggaste parfymflaskan lätt! och det roliga är att jag tycker den luktar lite lakris och annat godis och den här doften håller i sig om någon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
J lo L.A glow : Haha ja det första man kan säga om den här parfymen är att man får en ring på köpet , nej men den här har jag tyckt om länge den lukar jätte jätte gott, det här ett stort tips !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ralph Lauren fruity sensual : Haha Man hur ju som på namnet vad den här parfymen en söt doft och luktar luktar fräscht och frukt stor tumme upp till den här !

Dagens Outfit

 
Tröja - GinaTricot
Linne - H&M
Leggings - GinaTricot

Håltimme

hejsan! har håltimme tills 13.40 då svenskan börjar. så nu ska jag väl kolla tv eller sitta vid datorn tills dess har inte så mycket att göra faktiskt. sen idag så vet jag inte vad jag ska göra ser ju vad som händer. så vi får väl se vad kvällen har att erbjuda men nu ska jag göra något annat puss!

Jetlag

 
Jetlag från Näääks album Mannen utan mask är verkligen en låt jag tipsar till er alla!
allt jag kan säga just nu är big love till den!! ♥
 
 

Förlåt för den dåliga uppdateringen.

Men det har hänt lite saker nu på senaste tiden och sen har jag värkligen och jag upprepar värkligen inte orkat blogga. Så ni får ursäkta mig men nu ska jag ta tag i det här..  det kan behövas. men nu ska jag iaf ut med emma på en stund bloggar mer senare puss!

Inviger en ritplatta ;)


Då var alla hörlurar hemma !

Tja! morsan fick ju ett medelande igår att mina hörlurar kommit och ligger på konsum, men då var det stängt så idag efter att ha skjutsat mig och johanna till tandis så for hon och hämtade ut dem, så ja nu är alla mina älsklingar hemma.sen kom ju mina hedset tidigare i veckan så nu har jag så jag klarar mig ett tag, nog är man glad puss!

Torsdag

Halloj! jo började klockan 10 över åtta idag och had vanliga lektioner fram till tolv sen for vi upp på en teater i mampa på nordan med buss tjugo i ett och sen kom mamma och skjutsade ner mig och lite folk till gällivare. och sen direkt efter så fick johanna vara mitt moraliska stöd och följa med mig till tandläkaren usch vilken surkärring jag fick, hon hade inte ens ett leende och blev sur typ när jag började kvälja när vi skulle ta bilder..
 
hojja sådana tandläkare borde inte få ha kvar jobbet, gå en jävla utbildning hur ni ska handskas med barn och ungdommar. Ja jag har tandläkar fobi och därför måste jag ha en glad och possetiv tandläkare och en som bärattar vad dem ska göra innan dem börjar hålla på med massa värktyg i min mun., och inte bli sur för att man börjjar kvälja och hålla på nä har sagt nu till mamma att jag måste byta tandläkare innan jag går dit igen fyfan!
 
Iaf ska äta på ett tag och sen hoppas på att kvällen blir bra, puss!

Tips - Hudkräm

 
 
Hej! vill tipsa er om en bra hudkräm från SPAresource! eller aa det finns olika i olika dofter och dem är jättebra!
Jag köpte en för ett tag sen och den luktar mango och mandarin från dollarstore, och den var bättre än jag trodde att den skulle vara och det var en liten burk så den kostade bara 10 spänn.
 
jag får ju alltid torra händer och har köldskadade händer, så jag får ju köldexem, uppspruckna och blå händer när det är kallt. Och det beror på att jag gick hela förra vintern typ utan vantar och aldrig smorde in händerna så dem var som ett rivjärn och varje gång jag spände knogarna så började dem blöda. men nu när jag har börjat smörja dem med den här krämen och ganska ofta så har det hjälpt!
 
så ni som har torra händer eller bara är ute efter en hudkräm som luktar gott så tycker jag  borde testa den här för den hjälper faktiskt mer än man tror och finns i många olika lukter! puss
 
 
 
 

Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå. Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.

 
 
 
 
 

Tack mamma!

Hej! satte mig ner och kollade en jacka jag ville ha med mamma, och snäll som hon är klickade hon hem den på direkten!! fattade inte att hon gjorde det, Jag älskar dig morsan ♥ så då inväntar jag ännu ett paket i från gina, jag är grymt glad just nu whiho pusspuss!
 
 

 
 

Summer Shade

 
Cody Simpsons nya album Paradise släpptes ju för några dagar sen och har ju också nu kommit på spotify!
låten ''Summer Shade'' är asgrym , han är jätteduktig på att sjunga och texten är så fin!
Så om ni inte har hört den ännu så är det en låt jag rekomenderar starkt! man blir verkligen in love whit it!
 

fyfan vilken onsdag..

hej! jo jag är inte på mitt bästa humör just nu eftersom.. ja vi hade fysikprov och det gick åt helvete sen så kan man heller inte få göra omprov på det om man inte klarar det och jag hann inte ens göra klart själva provet innan tiden var ute, och det är inte säkert att vi får göra klart det imorgon men hoppas som fan på det. för om vi inte får det kan jag ju säga direkt att mina fysikbetyg inte finns längre, med andra ord jag får ett stort F på mina betyg som jag ska söka in till gymnasiet med och jag klarar inte fysiken i nian. så aa det känns surt att jag inte kunde vara med min emma idag eftersom jag måste plugga hela kvällen hojja dö såååååååååååååååhär skoltrött är jag seriöst jag orkar inte nåmer men nu ska jag fortsätta plugga och dö i tristess hejdå...

Studying

Nämen hejsan! Sorry för den usla uppdateringen men ska jag vara seriös har jag försökt att plugga hela dagen men det har inte gott dessvidare antingen distraheras jag av något eller så börjar någon snacka om något intressant eller så blir jag bara allmänt jävla less och förbannad för att jag inte fattar någonting så jag slänger iväg böckerna och går iväg.. Jag är så skolless speciellt när vi ska ha inlämningar och prov typ samma veckor man va dö!!! Jag orkar inte seriöst snart ger jag upp Dem kan ju iaf dra ner på läxorna inte hade jag klagat på det men dem ska ju såklart pressa och stressa på en all den här skiten.. Hojja jaja men nu försöka gå tillbaka till att vara duktig puss!


RSS 2.0