Denna eviga väntan..

Hejsan, la la lala la ja jag väntar somsagt på att Simon ska höra av sig om han kommer in till stan meeeen det tar ju 973684251 år för han att ringa.. Han är på riktigt segare än en haltande snigel! Iaf idag var jag i skolan och hade gympa i spöregnet vilket inte var det roligaste jag hade gjort i mitt liv, orkar inte skriva mer för nu ska jag försöka få tag i simme , puss !


Idag är det torsdag

Tjena ! Drog till skolan vid typ tio och sen hem på lunch en snabbis asbra sen mötte jag upp en fin vän som hade haft sovmorgon till halvtolv , livet är inte rättvist ibland.. sen slutade vi klockan 16 idag, drog på stan direkt Efter skolan med Dennis och Freddy för Dennis skulle köpa emmas 1 års present eftersom dem varit tillsammans 1 år på
Tisdag , tänker tyvärr inte Skriva vad det är här för då kommer hon få reda på det och då är det ju ingen överraskning. Sen så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt osv, käka TACO chips kollat massa kläder aa bara tagit det lugnt somsagt, men slänger in en bild från dagen på mig och Bodil. Hejdå


Dagens Outfit.


Tröja - H&M
Linne - H&M
Leggings - GinaTricot

English

Hello ! Sitter på engelskan med min vän och hoppas på att vi får sluta snart och inte somnar. Efter det måste vi stå ut med två lektioner till och slutar 16.00 längsta dagen på veckan men ska fortsätta prata engelska Eller i alla fall försöka puss !


Dansa bonne dansa!

Hej, for ju somsagt till badhuset med emma idag och simmade några längder osv, sen for vi en snabbis hem till mig och sedan drog vi vidare till skate hallen var där ett tag, sen när det blev över fyllt av folk drog vi , sen på vägen till mig drog jag en snabbis och hälsade på folket som var under p-däcket med eporna. sen forsatte vi hem till mig såg typ halva jockibois och hans vänners shows nya avsnitt. sen skulle dennis med bussen så vi följde han till busstationen sen följde jag emma halva vägen hem sen kom jag hem och efter det har jag inte gjort något mer än lyssna musik osv. men nu ska jag leta efter något att göra skönt att man har en sleepmorning imorgon för elevensval har inte börjat och gissa vem som inte kan somna ? nanana jag och det nanana suger... för då är jag så förjävligt trött på morgonen eftersom jag först kan typ lägga mig vid 2-3... jaja men nu ska jag dra hejdå! 

den segaste onsdagen jag varit med om.

hej! onsdagen har varit jävligt seg.. kanske är för att jag bara sovit tre timmar inatt? haha hamnade i ett lååååångt samtal med nicke. iaf har varit helt väck och hållit på att somna från det jag vakna till 10 typ sen gick tröttheten över. tagit och sökte i fel bok på franskan, på matten vart det lite akward för mig och hz. sen på so:n så typ massa prat om sommarlovet och betygsgrejs sen hade vi lunch halv ett och maten var ju som sagt oätbar,vidrig och helt grotesk. så jag och anna kilade till gojjan en snabbis. sen på torres lektion vart det lite småkul för simme råkade göra något med stolen, tror fan att han råkade pajja den när vi kollade film i muddus. haha det typ ba small eller hur man ska förklara, först var man som ba, vad hände? sen så när man fatta vad som hade hänt höll man på att dö. sen så gick vi upp på svenskan och jag skojjas inte tiden gick som en haltande snigel.. fyfan va segt. iaf slutade vid 3 någongång som jag gör alla dagar utom torsdag för då slutar jag fyra... dö ! iaf snart ska jag och min vän emmis fara iväg och simma och sen ser vi vad vi gör efter det, puss !!

Jag älskar min dewin, han är världens bästa brorson!


KAOS

Tjena , varit en aning kaos idag (elr igår eftersom klockan är efter tolv) men saksamma jag säger idag för imorgon är det inte innan jag vaknar. men iaf först åkte nadja och oskar med monique och jag och johanna gasade på båtis. just innan vi var påväg mot mampa en sväng så började det kaosa sig mellan folk och hela köret så det sög ju. men efter vi varit där så drog nadja,oskar och monique till kullen snabbt. medans jag och johanna brummade hem med båten, och sen väntade vi bara på att emil skulle hämta oss så for vi någon runda sen for vi snabbt tillbaka till johanna, och hämtade jimbo (deras hund) som hon skulle vara hundvakt till men vi pallade inte vara inne, så vovven fick åka stjärnbil tills hennes mamma kom hem. cool hund de där! nä men sen så kom det mer epor och hela köret så vi for upp till malmberget , för det var tal om någon mamparagg, inte fan var det nån sån nä. så vi satt i mampa med eporna ett tag och prata sen for monni hem så for vi andra till gve och åkte runt där osv, aa med andra ord har jag haft sjukt kul idag, puss!

Ny header!

Tjena! nyss bytt header som ni kanske ser om ni inte missat de. kan ni inte se den pröva att uppdatera sidan elr något liknande. Iaf gjorde den typ nyss så den får duga ett tag framåt tills jag tröttnar på den! Så vad tycker ni om själva bytet, haha ändrade i stortsätt inte mer än bilden men endå. de var den jag var sjukt less på så nu kör vi på det här ett tag framöver. Nästa gång jag byter kanske det blir att börja fixa i designen och ändra färg och sånt vem vet? beror på hur mycket jag ids just då de är ju som lite olika till och från hur mkt jobb och energi man orkar lägga ner på en header. vissa gånger håller man på i timmar andra tar det fasst bara några minuter. men det beslutet tar man när den dagen kommer puss!
 

Följ min blogg med blogglovin'

Halloj, ni som använder blogglovin och brukar läsa min blogg kan ju börja följa mig där om ni känner för det, då får ni ju upp mina nya inlägg och sånt, ni fattar. Kram!

Håller tummarna

Tjena påväg från vars man gör AM provet med min lyckliga vän som klarat kortet med 56 poeng stolt över henne! Min Andra favorit vill säga Ylva sitter just nu där inne och håller tummarna att hon också klarar det för då rullar vi ut med hennes moppebil sen och drar raggen och hela köret! puss


Tattoo

Hej, jag är aspeppad på att göra en tatuering, vilket jag defenetivt inte får :( Hoppas att ett mirakel slår in och mamma ändrar sig för har redan klargjort var jag ska ha den, bakom örat! vill inte precis börja med något gigantiskt typ att tatuera in halva mig. utan nej jag vill bara ha en fjäder bakom örat och fjädern ska då symbolisera att vara ung och fri som en fågel. enligt mig är det skitsnyggt , sen är det även fint med noter, text och liknande bakom örat. jag vill han tatuering där nu nu nu !! , ge mig åååh puss !

Peace.


mIn katt är bättre än din katt, du har en hatt jag har en jätte katt!

Hej kom hem från skolan för en timma sen typ. Så vi har fått miljontalspennor och sudd vilket är bra, för jag slarvar bort pennor och sudd dagligen.. haha aja men vi har fått sämst skema och så jag är inte glad över det.
så fuck skolan
fuck schemat
fuck allt som har med det där stället har börjat.
men ska på ett tag ringa min bror och höra om jag nadja och typ oskar kan komma dit och klä sätena på epan och sätta in en eller annan doftgran osv. jaja men nu prata klart med kärringen emma som har börjat gymnasiet idag och räknas då som en stor kvinna i sina bästa år haha nej men hejdå !

Svar på kommentar

Från: Din emma
Fråga: Kan du inte lägga upp bilder på allt du shoppat? :)
 
svar: nå visst kan jag göra det kära du:) såhär såg det ut när jag hade dragit ut allting från påsarna, säger än en gång att jag är så himla nöjd med allt jag har hittat, och att jag hittat jätte mycket också :D puss!
 
 
 
 
 
 
 

starkt rekomenderade bloggar

hej! tänkte nu rekomendera 6 stycken favorit bloggar jag läser dagligen.
länkar dessutom till alla bloggar här nedanför ifall ni hade haft lust att klicka in och kika deras bloggar.
mitt råd är att ni ska göra det för ni kommer inte bli besviken puss!
 
www.annahanzzon.blogg.se
www.abrahamssonemma.blogg.se
www.ronjarosenberg.blogg.se
www.nadjavennstrom.blogg.se
www.ylvaaberg.blogg.se
www.ericaalaarsson.blogg.se
 

gällivare igen!

Hej jo kom ju hem idag från skelefteå, vi började köra någongång vid 1-2 därifrån sen så tog vi en vända förbi biltema och jula så jag hittade lite saker till min diamant. blå sätesklädsel, 1 par vita fresh air tärningar som luktar kokosnöt och 3 wunderbaums. En rosa edhardy som luktar jordgubb, en simpson som luktar körsbär och amerikas flagga som luktar vanilj. sen så ska vi beställa ett par blåa tärningar och en växelspaks knopp och ev en rattmuff beror på om jag köper oskars blåsvarta sportratt eller inte. sen for vi in till boden och åt hos brido och pratade lite grann med hon sen rullade vi hem och kom hem någon gång efter 10. iaf nu på någon stund ska jag gå och sova så man orkar upp imorgon för skol helvetet har ju som sagt dragit igång igen inte det minsta taggad. men aa så imorgon möter man upp en saknad favorit , vill säga anna vid porten sen klarar vi detta tillsammans. ska jag vara helt ärlig så förstår jag inte vitsen med att gå dit, sitta där i tjugo minuter och sen får man sticka aja men nu så ska jag dra slänger in en bild på mitt inköp  puss hej !

Fuck absolutley everything!!


Big shopping, big love !

Tja allesammans! Kom från stan nyss, och jag fick med mig några saker:
1 bh
3 trosor
1 bandeau
1 par byxor
1 par leggings
1 tunn stickad tröja
1 vanlig tröja
1 huvtröja
3 linnen
3 sockar
1 nagelack
1 4pack örhänges grej

Sen har vi fixat osv.
Men nu ska jag äta för jag är svinhungrig på riktigt så ha det bra Hejdå!


Bläääigt värre...

Hej klockan är kring fyra på morgon haha . alltså Ska jag upp om typ 2 timmar sen ska vi börja fara in till stan vid sju eftersom mamma börjar jobba vid 8 och det tar ca 40-50 min att rulla in till stan. Anledningen till att jag är vaken nu är att jag vaknade av mig själv och då har jag jättesvårt att somna om.. Hur kul är det? Det är ju hur enkelt som helst att somna om när någon väcker en, men när man vaknar av sig själv går det typ inte. Och speciellt inte om man är ganska pigg när man vaknar.. så vi ser ju om jag är vaken resten av tiden tills jag går upp eller om jag lyckas på något vänster somna om igen, men nu orkar jag inte blogga något mer för jag har fullt upp med mobil spel! Puss


they see me rollin' they hatin'

Halloj, håller på att rulla mot skelefteå till min Storasyster och jesper med min mor :) kommer dit på nån timma, iaf ska bli kul och träffa dem igen och imorgon far vi in till stan och shoppar Lovelife! Bloggar väl mer ikv när vi kommer fram från Malins dator. Puss!


I'm confused

Tja! Jättekul att man kan sova och så vidare. It trött alls och de är alldeles för många tankar just nu i min skalle. Jag hatar beslut, jag har tror jag aldrig haft sådan här beslutsångest! Ja blir less och jag hatar att välja mellan 2 saker.. Helt seriöst På riktigt det suger.. Men nu ska jag väl fortsätta försöka sova, men det går inte bra men iaf Hejdå!


Kik me!

Ni som känner för det kan ju skriva på kik och vara social ett tag eller så , puss!

00:01

Hej allihopa! jo jag ljög lite om de där att min vakning gick igenom för typ 3 min efter jag skrev det där blogginlägget somnade jag, haha ? vaknade först vid 2-3 på dan sen råkade jag somna om till typ fem, halvsex. iaf så åt jag, duschade sen kom annicka, sussie och casandra förbi när dem skulle hämta marsvinen. så hade annicka köpt en tröja åt mig från turkiet, sjukt fin tycker jag att den är. Så for jag ut med izzo sen gick vi till sandras pappa vars hon och julia var sen har vi typ suttit och kollat tv. sen nu vid 10 så kom sandras mamma och hämtade sandra och julia så for dem hem så gick jag med izzo halva vägen. sen så när jag kom hem så käkade jag och kollade lite south park haha , ja men ska typ packa nu för imorgon åker man ju somsagt ner till skelefteå och hälsar på ens syster. slänger in fram och bak bilder på tröjan också så ni får se hur den ser ut, Hejdå !

Tredje gången gillt!!!

Hejsan ! Ligger på soffan i vardagsrummet och kollar barnprogram min Vakning gick igenom äntligt började dirren ja kom hem den så plötsligt var klockan 4-6 så just nu ja på finfint Jajagmän men nu efter att hållt på att tappa mobilen flera gånger på mig själv så nu göra en milkshake tänk va gott ! Sen kommer Annica och cassandra och ska hämta hem marsvinen vi varit vakt åt i typ 2 veckor :) hihi dem är så säga men nu unna mig en milkshake so jag måste göra själv ! Godnatt !


Said you know...

... I whistle baby
Whistle baby - do it some more
Said I'mma tell you about this secret
When I start feelin low
I just put my lips together when
The world's on my shoulders
And I whistle baby whistle baby
Here I go!
 
 

EPA

hejhej ! sov typ till 3-4 idag, hojja måste värkligen börja vända på dygnet nu innan skolan börjar, ganska panik nu iaf sen drog ja till sjöpen vars sandra och julia var så lämnade jag sandras pengar som jag var skyldig henne sen drog vi upp till gojjan köpta en boost sen träffade vi emilia, frida , my och massa andra så fick man fa några varv i emilias lilla bil! sen så drog dem så for frida , jag, julia och sandra till md's för dem skulle käka kom hedda och så pratade vi med henne. sen när hon gick så rände vi lite runt på stan sen kom ju linda , izzo, maja och denise då knallade vi runt ännu mer hahaha.. ja sen senare på kvällen kom monni och ylva och hämtade mig så for vi några varv och sen upp till oskar. efter att vi varit där drog vi till kullen och pratade med ralle sen drog ylva och ralle hem då for vi en sista vända till oskar och sen skjutsade hon hem mig, iaf hade kul idag! hoppas det blir att vara med dem imorgon iaf hejdå!

New in

 
En t-shirt från KappAhl

20/8

Hej ! har sovit 2-3  timmar nu på morgonen för det gick ju åt helvete med vakningen tänkte ju försöka vända tillbaka dygnet men då råkade jag somna. så skulle jag vara med emma vid typ 2 så drog och mötte henne då sen vandrade vi till stan. inte mänskligt alls, eftersom vi är vana att bruka vakna vid 4-5 men nu gick vi ut vid 2 och vi typ halvsov eller snarare gick i sömnen genom alla affärer. sen drog vi vidare till hägen och då kom dennis dit och sen gick vi till md's och käkade strips och sen for vi en till vända på stan och efter det tog vi bussen till ericsson sen åkte vi tillbaka till stan och gick ännu en vända i affärerna och fick med mig hem en t-shirt från kappAhl lite glad för att jag äntligen hittat något jag vill ha därifrån på jätte jätte länge. Iaf nu sitter vi här hos mig och ska väl se film eller något liknande, men nu vara social med mina väänner puss hejdå ! :)

Instagram!

följ mig på instagram, fallow me on instagram!

Skatehallen

Tjo! Just nu sitter jag och Emma och lyssnar musik här på skatehallen medans Dennis far och hoppar och har sig med brädan! Senare blir det film hos Emma och vi kanske far ut och grillar vill säga om det slutar regna ! Men nu vara social med min vän pussar !


Kul liv

Namn – Nathalie
Piercingar – snakebites och snart naveln
Tatueringar – inga men hade mer än gärna gjort en.
Längd – 1,61 - 1,62 nått sånt
Skostorlek – 38 oftast annars en storlek större eller mindre beroende på vilka skor det är.
Hårfärg – svart
Är du kär i någon –  nej
Önskar du att du bodde någon annanstans – mm
Tänker du på självmord – nej.
Använder du droger – aldrig!
Vilket shampoo använder du –  olika
Vilken parfym använder du – beyonce heat rush
Vad är du rädd för –  ensamheten, kryp, 
Gillar du att tvätta –  har gjort det någon gång, och minns att det var jobbigt så nej.
 
Din första:
Operation: tungbandet säkert
Första piercingen: öronen,när jag var liten
Första kyssen: vet inte
Första sporten du började med: dans tror jag , räknas det?
Första husdjuret: en hund.
Första semestern: turkiet var typ 3 bast man ba ye cool kid
Första konserten: inte precis en konsert, men johan palm vad jag minns iaf.
 
Just nu:
Äter du: Ingenting,
Dricker du: nothing
Ska du: hämta en eller två kanelbullar från köket
Lyssnar du på: nicki minaj - pound the alarm
Väntar du på: bättre tider 
Tittar du på: bloggar,kläder och saker till epan.
Har du på dig: stor t-shirt och underkläder

 

Din framtid:
Barn: aw gärna
Giftemål: det får vi se.

 

Tror du på:
Gud: ne
Mirakel: faktiskt
Aliens: haha nope
Magi: vet inte
Himlen:  ja den är högt upp, skiftar färg och jag ser den varje dag så varför inte?
Tomten: gjorde det när jag var liten, haha men nu nej.
Änglar: mina vänner är sånna så yes
 
 
Senaste:
Film du hyrde:  laddar ner * och de var Rosa the movie
Film du köpte: en dennis film med emma åt dennis när han fyllde 18
Låten du lyssnade på: Chris Wallace - Remember when (push rewind)
Låten du hade på hjärnan: Anna maria espinosa - To win my love
Personen du ringde: nadja
Program du tittade på: spongebob squarepants
Person som du tänkte på: don't know
 
Favorit:
Mat: strips, tacos, kinamat och pizza
Låt: Chris Wallace - Remember when (push rewind)
Sak att göra: Vara med mina kära vänner
Dryck: redbull!
Film: LOL

 

Antal:
Gånger ditt hjärta brustit: nån gång
Personer från grundskolan du har kontakt med: går fortfarande i grundskola
Ärr du har på kroppen: några.
 
Senaste:
Personen du fick mail från: don't know
Personen du fick brev av: ett bra tag sen
Personen du fick sms av: Emma
Saken du köpte: minns fan inte
 
 
Övrigt:
Vad har du gjort idag: inget hitills men igår så sovit sen varit med folk halva natten
Var det kul: adå men mot natten så säkkade allt ihop sig då var det it lika roande längre.
Hur tidigt stiger du upp: någon gång mellan för och eftermiddagen.
Gillar du att slåss: haha oseriöst är det alltid lika kul
Vad ska du göra ikväll: vara med emma och depe sen fara ut och grilla och kolla film.
Är du seriös: höh?
Var har du ont: ryggen som alltid sen lite i nacken
Använder du hårspray: inte äre ofta
Kan du stå på händer: faktiskt!
Håkan Hellström eller The Ark: håkan hellström
Salt eller socker: bror på till vad
Gillar du ketchup: tål it tomater heh..
Är du glad nu: sådär.
Var du glad igår: inte hela dan
Känner du nån som jobbar på sjukhus: venne
Kan du sjunga: dem flesta kan sjunga, om man är bra på det är en annan femma. och jag suger men tkr det är kul därför jag gör det hela tiden.
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: finns för många.
Ska bli skoj: att vara med emma och depe imorgon.
Ska inte bli skoj: börja skolan igen..
Sparar : inte pengar iaf..
 

LittleReasonsToSmile


I've been upset and I've been down, i've been throwing things around

Hejsan! sitter och sjunger med till lite musik förtillfället och kollar kläder men nu passar jag på att blogga. Har varit med emma och tobias typ halva natten drog hem vid halv 2 tror jag den va. haha men kul har vi då haft, det har vi alltid! sen så har jag käkat och kollat tv ska snart slå på en film. Imorgon så blir det nadja och ylva säkert mer folk hoppas på en bra dag och kväll/natt iaf med dem , men ska sticka nu , gonatt !

friday

hej! vaknade vid 4 idag som jag alltid annars också gör. sen så har det åska typ sedan jag vaknade, sen har det börjat regna också.. vet ännu inte om det har slutat. äh skitsamma men det blir att dra ut på typ 5 min med emma! sen senare ikväll så är vi med tobias! iaf nu så ska jag ringa min vän och höra om hon är klar, fick dessutom mitt löshår av hon igår så hon ska få pengarna idag slänger in en bild hehe men ska dra puss!

Kort kort hår sjung nananana.

Tja! kom från friösren för ett tag sen, så nu är allt slitet borta men jag har fått askort hår:/
men det växer väl snart förhoppninsvis.. iaf emma kommer hit på ett tag så då ska hon färga de svart åt mig sen imorgon så köper jag hennes löshår. Men nu möta min kompis så puss hejdå!
ja

Ny blogg, nya inlägg, nya tag.

tjena! jo nu har jag startat upp min nya blogg lite smått, alltså sirnatta kommer jag ta bort inom kort. haha har hållt på som ett jag vet inte vad med alla jävla färgkoder och saker som skulle ändras i designen, så nu orkar jag inte fixa mer, dessutom är jag hungrig som ett svin så ska äta efter att jag avslutat samtalet med världens bästa emma. och imorgon blir det till frissan och cutta av håret några cm, sen på fredag köper jag emmas löshår och färgar svart haha.. nä ´men nu tillbaka till att prata med min käre vän, puss!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0