♥ ♥ ♥ thingsboysdowelove ♥ ♥ ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Way We Are

Har ni hört låten The Way We Are från Tyler Wards album ''Hello. Love. Heartbreak'' ? :D
Om inte så tycker jag absolut att ni ska lyssna på den.
Tycker den var asbra så sitter och lyssnar om den flera gånger, blev typ kär i den direkt.
så rekomenderar den här låten starkt!
 

Internetshoppar √


Hiss & Diss

- Sparkly nail polish
det är skit snyggt med glittriga naglar enligt mig! och det är oftast lätt att hitta, som på ginatricot finns det i olika färger både ljusare och mörkare. sen går det även där att köpa i pack så man får 1 glittrigt och 2 vanliga! och det bra är att det passar till många outfits och det är hur fint som helst,  jag älskar glittriga naglar hihi! 
 
 
- William Spetz! (Lilla bloggen)
jag hissar den här mannen för han är så sjukt rolig, jag älskar hans videobloggar och hur han berättar och gör allt, så jävla kul att sitta och kolla på han för han gör värkligen alllt roligare när och killen har värkligen humor. Han har ju dessutom gått från att videoblogga på youtube till att få en egen serie nu som heter ''Williams Lista'' som går på svt! andra avsnittet kommer ut ikväll, och för er som inte sett det första så tycker jag att ni ska gå in på www.svt.se/humor och kolla det är fett värt! ;) men han kan värkligen sin grej och killen är så himla skön! Fyfan vad jag diggar den här snubben stor stor hiss till han!
 



 
 
 
 
 
- vädret det här året 
Det har inte varit ok väder i år, sista snön försvann typ i MAJ- JUNI när vi skulle få sommarlov och därför fick vi en supersen sommar. Sen på sommarlovet så typ bara regnade det , blåste och var mulet eller kallt det var få dagar solen värkligen lös och man kunde gå med shorts, har knappt kunnat göra någonting den här sommaren för det har värkligen varit skitväder sen nu ca en månad efter somarlovet har slutat så blir det snö storm i SEPTEMBER?! och nästa dag så lyser solen och dagen efter det blåser det. hallå hur ska dem ha det jag är iaf sjukt less på det här skitvädret!
 
 
-  Klackskor utan klack, ush!
Det första jag vill säga om dem här skorna är att dem som skulle tillvärka dem måste ha glömt någonting, juste klacken?! Det här är inte snyggt någonstans enligt mig, jag skulle aldrig köpa sådana skor för det är absolut inte värt det enligt mig jag betalar inte ens en krona för dem. Exempel : ''jeffrey campbell shadow stud'' på nelly ska dem ha 2395 kronor för ett par? jag svimmade nästan när jag såg priset.. är fan lika att ta sina egna med klackar och bryta av klacken om man så gärna vill ha sådana dära skor så känner jag, nej ush dem får en big dislike av mig!
 

 
 
 

well hello!

gjorde bara ett inlägg igår, och det var för att min kusin fyllde år så jag var dit en sväng sen har jag typ var ute och åkte epa och moppebil till 1 i natt, sen kom jag hem och kollade en film och somnade typ halv fyra så då vet ni.
 
vet inte vad jag ska göra idag, men snart ska jag hoppa i dushen,  ska försöka röja upp lite i mitt rum idag eftersom jag vill få upp min väggtext. sen så ringde jag ylva och hon sa att hon kunde höra av sig så vi ser ju om det blir att åka ut nått ikv, sen har nadja och oskar varit tillsammans i ett år idag så grattis till dem. men jag har typ inget mer att skriva. ska försöka få mitt rum bortgjort nu och sen hoppas på en rolig kväll! puss!

Moppebil med min babe ylvis!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3874123/images/2012/pic_506725f5ddf2b313de003fb2.jpg" class="image">


nudlar

hej, kom hem just från skolan gick trotsallt dit på den sista lektionen, kände mig stolt för att orka gå dit! men iaf Ska käka nudlar på ett tag, blev aspeppad till att göra det hur gott hade inte det varit?! sen blev det ändrade planer för kvällen så ska vara med nadja och oskar ist så jag gör såhär att jag slänger i min maten sen så tar jag bussen till vart dom nu är haha! hoppas på att kvällen har något bra att erbjuda puss! 

NYA HÖRLURAR!!!

heeey! min mor hade tydligen klickat hem tre par nya hörlurar och 5 st hedset åt mig bakom min rygg , eftersom jag pajjat mina 2 skullcandy och 3 vanliga iphone hedset  blev värsta förvånad när jag hörde det men glad blev jag då! dessutom kom ett par av hörlurarna idag, ett par lila streetz. nu är jag glad för nu får jag äntligen använda mig av hörlurar där sladden inte är glapp och man kan höra i båda öronen!! Fyfan livet är okej ibland puss!!
 

 
 

#sparklygreennails

 

Truth about me

Berätta sju sanningar om dig själv;
- När jag lyssnar musik brukar jag nästan alltid sjunga med också inte för att jag är duktig men det är kul!
- Jag blir ganska lätt farsinerad haha
- Jag skrattar väldigt mycket och ofta.
- Jag kan lätt bli små irriterad och störa mig på saker
- Jag har adhd, så jag kan ha förbannat svårt att koncentrera mig vissa gånger
- Jag har brytningsfel i ögat och egentligen glasögon men jag började använda linser i sjuan
- jag är överrörlig så jag kan knäcka asmycket och har ryggproblem

Sex sanningar om hur du var som liten;
- Jag har aldrig varit blyg av mig haha.
- Jag har haft lätt att få nya vänner, och var med jättemånga
- Jag klättrade nästan överallt.
- Jag älskade julen för jultomten kom och man fick julklappar, typ höjdpunken på året haha!
- Jag hade svårt att sitta still i flera minuter, sprang alltid omkring som en galning när jag hade chansen..
- jag ville aldrig sova.

Fem sanningar om mitt kärleksliv;
- Jag har typ inget kärleksliv för tillfället hehe...
- det är skönt att vara singel, då får jag göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill.
- Jag tycker kärlek är både det bästa och värsta som finns.

- jag är rädd för att bli sviken

- Jag älskar när en kille ger komplimanger eller säger något som får en att le och man tänker på hela dagen

Fyra sanningar om mitt familjeliv;
- Min pappa dog när jag var 5, hade gett upp allt för att få träffa han igen.
- Mina syskon finns alltid där och pratar och hjälper mig.
- Min mor och jag bråkar allt för ofta..
- vissa dagar hade velat ha ett småsyskon.

Tre sanningar om mitt vänskapsliv;
- Jag har många som står mig nära och det är jag glad för.
- Jag har lättare att lära känna killar än tjejer.
- Jag har inte bara vänner i gve har också i andra städer med.

Två sanningar om min personlighet;
- Jag har världens bästa humor och har svårt att hålla mig för skratt om nån säger nått ku när jag absolut inte får skratta.
- När jag blir sur kan jag säga precis vad som helst.

En sanning om detta testet;
- det var inte roande och tog förjävla lång tid.


Äntligen fredag!

hello! vill ännu en gång be om ursäkt för den usla uppdateringen, men har gjort så mycket annat och har haft enormt mycket som ska göras klart i skolan, jag är sjukt less på den skiten! jag orkar inte vi har brutalt mycket läxor och andra uppgifter..
 
men iaf igår var jag med emma, depe, freddy och jorra och vi for på den där ''tjejkvällen'' på stan men det var så sjukt mycket folk i affärerna och köerna var nästan till ingången, jag skojjas inte när jag säger att man fick panik. man gick nästan alltid in i någon och hojja nä tog inte länge innan vi drog därifrån. så vi for istället en sväng på gojjan sen for vi till emma och kollade karatefylla hela kvällen.
 
Och idag ska jag väl mest troligt vara med johanna, jag tror det var så vi hade sagt och vi ser ju vad hon och jag isf hittar på. man får också hoppas på att kvällen har nått grymt att bjuda på! men ska fika och fixa mig jag har ju som en hel del tid på mig, skönt att för en gångs skull inte behöva stressa men nu ska jag iaf kila iväg och få det där bortgjort. så vi hörs senare puss!

Datasalen

hejsan! just sitter jag i datasalen med några från klassen och försöker göra klart min bildanalys, har typ fasnat i mitt skrivande och att analysera vet inte längre vad jag kan säga om bilden... aja men ska försöka få fram något bra och låta smart, fyfan va nice a jag vet men nu försöka göra lärarn stolt över mig puss

this or that?!?!

Hey! alltså nu är läget såhär att jag har såååååååååhääääär mycket beslutsångest över om jag ska stanna kvar på blogg.se eller skaffa nattstad! 
 
Här på blogg.se har jag ju alltid haft mina bloggar, hur många gånger jag än bytt har jag alltid bloggat kvar på samma sida. men nu när blogg.se uppdateras , ändras och förnyas så fattar man ingenting och det blir segt sen typ ganska ofta eller hur man ska säga så det blir ju att allt buggar och kör ihop sig och då vill man bara slå sönder skärmfan för man blir så irriterad.
 
Men på nattstad kan man ju klättra i topplistorna, och det värkar både roligt och enkelt, dessutom verkar mer folk använda det och det buggar dessutom mindre än blogg.se.. men ja jag vet inte vad ska man göra? fortsätta blogga på blogg.se eller byta och fortsätta på nattstad.se? hjälp mig nu genom att lämna er åsikt i en kommentar puss!
 
 

 

Har inte orkat blogga , men är hemma nu iaf.

hejsan! jo har inte orkat blogga under lördagen och idag på dan det är först nu när jag är hemma som jag orkar och fråga mig inte varför. iaf har käkat på max, druckit en lyxshake, fått med mig nått från h&m osv så är hur nöjd som helst. men iaf inatt blir det väl att snacka med en fin vän, och imorgon smida planer på skolan med min favorit men nu hejdå!

sixteen song hints

 
 
 

kvällskvisten

tjena! ja nu på kvällen har jag inte gjort så mkt mer än att spela nått spel med morsan, mysan och brido och sen typ pratat i flera timmar. nu lyssnar jag typ bara på musik och funderar på typ att ladda ner en film och käka karra. så det blir väl att söka någon bra film om jag inte bara tar någon jag har på datan osv, jaja men hejdå!

New in!

 
Väggtext - dollarstore 40:-
 
Stickad tröja - H&M 199:-

godmorgon!

hej! har vaknat för ett tag sen, hunnit äta en billys och har typ just klätt på mig och fixat mig lite smått. Iaf medans alla är i skolan eller har just slutat eller nått sånt så sitter jag i köket och ska snart fara och handla med brido som är min låtsasfaster typ. Så sen ska jag väl slänga på en film eller gå ut och gå en sväng till stan. funderar starkt på att gå till max och köpa en lyxshake det hade inte suttit fel. sen ikv vette dock inte vare blir att göra. får väl hoppas på det bästa men bloggar mer senare puss!

Train

Hej bloggar just nu från tåget som jag hoppade på och håller på att rulla mot Boden för att spendera helgen där, iaf det som är drygt med tåg är att täckningen kommer och går, kommer och går så ena sekunden har man internet och andra inte men iaf ska fortsätta mysa med min gröna goda festis och lyssna musik puss!


omgjord blogg.. igen!

hahah hejsan! nä men först vill jag säga att jag är ledsen för den usla uppdateringen ska bättra mig, men min blogg blev så mörk och tråkig i svart vad tänkte jag på?! tappade blogglusten totalt när den blev så dryg, jag är en färgglad person och inget mer med de så fick göra om bloggen så snabbt som möjligt, så nu är den lila och det känns mktmkt bättre! Iaf idag har jag varit i skolan halva dagen pga att om typ 2 timmar ska jag till boden med tåget. har hunnit äta men ska nu slänga min mobil i laddaren så jag har mkt batteri så jag kan lyssna musik på tåget och sånt sen så ska jag hoppa in i dushen och efter det packa det sista innan jag drar så det inte blir stressigt och jag glömmer något, som jag troligtvis ändå kommer göra och som jag alltid lyckats med. Men iaf bloggar mer sen puss!

BÄSTIS KIRRADE KORTET!

hej, sitter just nu hemma och väntar på att min gulliga vän ylva ska hämta upp mig med moppebilen. hon har klarat AM provet så nu far hon runt och racear. men iaf har varit i skolan idag och efter det så kom ylva och hämta upp mig så for vi runt och ragga lite sen så lämnade hon hem mig för det var tårtkalas hos henne haha nä men nu ska jag bara sitta och vänta på att hon ringer sen far man ut och raggar runt med massa folk och ser vad kvällen har att erbjuda hejdå!!

Dagens Outfit

 
Skjorta - H&M
Linne - JC
Leggings - Lindex

Omgjord blogg :)

Halloj! har just gjort en ny heder för jag lessnade på min gamla och jag lessnade på den blåa bakrundsfärgen färgen så ja det blev svart haha, ja men nu har jag de såhär ett tag iaf det får duga. Sen har jag inte gjort så mycket mer nu på morgonen ätit, kollat tv och lekt lite med min gulliga brorson som har sovit här från igår till idag. iaf vet inte vad det blir att göra idag, ser ju om det blir att dra ut och vad som händer och sker! men nu orkar jag inte sitta här längre puss

@sandviken

Hej! Just nu är man här i Sandviken med massa folk och några epor men ska typ börja fara in mot stan nu Hejdå!


En bild


Då var skorna hemma !

Hejsan! blev oerhört glad när min mor hade hämtat ut mina nya dojjor innan hon kom hem, och dem passar och är jätte sköna att gå i och asfina tycker jag! så jag är sjukt nöjd med mina fred perry! puss! 
 
 

Stadskörningen

hej! jo mamma ringde ju och medelade mig om när vi satt i uppis att jag kunde gå till medborgarskolan (moppekursen) så skulle jag får göra stadskörningen klockan 1! så då skyndade sig en nervös nathalie sig hem och hämtade körkortstillståndet osv. sen så for jag dit fick vänta där ett tag och sen så fick jag också lite information om köringen så skjusade den där  tanten ut mig till forsvallen. så fick jag mer information där och sen skulle jag börja köra de gick bra till en början sen så råkade jag gena i korsningen när jag gjorde vänstersvängarna ganska mycket så fick göra om dem om och om och om igen och ja jag lessnade rejäl! gjorde jag en sväng fel fick jag göra om alla svängar.. sen så råkade jag inte dubbelchecka alla korsningar så bra för man ska kolla höger, vänster, höger, vänster sen köra och jag råkade kollade vissa gånger typ bara höger, vänster , höger eller tvärtom och sen körde jag och nån gång kollade jag bara två gånger så det fick jag också göra om tills han var nöjd.  men sen så gick de väl hyffsat var ju sjukt jävla nervös när jag körde och jag vet inte varför. sen blev jag pisst som fan för att ja det började ju spöregna och han skulle ha mig att fortsätta köra jag ba kul sen så blev jag så jävla sur så börja typ nästan gå lös där för man får ju egentligen inte ha stads körningar i regn eftersom det blir så förbannat halt och jag var nog blöt när jag kom dit. men sen var ju det ju att jag fick gå hem i snöblandat regn för min mor jobbade i kiruna idag så hon kunde inte hämta mig, skitkul höll fan på att frysa ihjäl och jag skojjas inte och jag är ju förkyld till och med. så nu ska jag ta en varm kopp oboy, lägga mig framför tv:n sen hoppa in i duschen och stanna där i ett år typ och hoppas på att jag inte blir sjukare igen nu när jag äntligen börjar friskna till lite, äckel klimat ta dig i röven, hejdå.

Äckliga förkylning..

Hej, ja har haft lite svårt att sova inatt eftersom bara min ena näsborre går och andas med för den andra är igentäppt, sen hostar jag för ofta och de känns som jag ska hosta upp nån jävla kroppsdel när som helst! Så nu ska jag inte vara med på skoljoggen heller eftersom det spöregnar och ja somsagt jag är förkyld.. Och kan dessvärre heller inte somna om en stund Så ligger vaken nu ett tag framåt, och försöker endå gå tillbaka klockan 10 då vanliga lektionerna börjar igen! Men nu se om min mor är hemma har hon tur får hon göra mat åt mig hihi puss!


Grattis bästiiiis

Hej! Ville bara göra ett litet grattis inlägg till min älskade bästavänn Joel som fyller år idag , hihi! Han är så sjukt snäll och söt och ja vissa gånger vet jag inte vad jag skulle gjort utan honom. Han Är speciell Och jag är glad över att det var just han jag lärde känna. så nu hoppas jag bara på att han får en sjukt bra sweet 16 hihi! jag älskar min fina bästis han är bäst puss!


EPA kväll

Hejsan! Jo idag efter skolan så var jag med izzo sen så for vi till sibban och tjockade helt ok! Efter de så kom Johanna så var vi på stan en stund sen senare kom Simon med episen och hämtade oss for vi upp till mampa och då kom Emil och alex dit sen for vi och raggade runt i gve så lyckades vi plocka upp maja, Erica och Emil f. Så for vi sen till heden och sprang runt och hade kul där sen skjutsade Simon hem oss och det var tal om att han skulle hämta mig innan skoljoggen imorgon hoppas hoppas hoppas!! Så slipper lilla jag gå, aja men nu göra något annat puss <3


Måndag

Hej jo idag så var jag ju först i skolan, sen for jag på stan med Emma. Sen for vi till Dennis med bussen och så blev det att käka där sen kom vi på att vi skulle baka så då for vi till mig och bakade cuppcakes ja dem var fula jag ser det, men vet ni hur goda dem var? Skitgoda! Men samma fast chocklad som Emma och depe gjorde typ förra veckan såg mktmkt mer proffsigare ut än dem här och chocklad övervinner ju allt men ändå sen köpte jag ju det där jävla gelé kittet till naglarna och allt gick ju åt helvete med det, ska sitta där och pyssla, kladda, limma och spraya hit och dit i 2-3 timmar med mitt tålamod och temperament aldrig jag orkade 45 min sen slet jag av dem naglar jag hade hunnit plockade undan och gick och la mig i sängen asbra de där gör jag någon annan dag då jag har mkt tid och inte blir klar mitt i natten men orkar inte blogga mer puss!


Uppis

Hejhej! Nyss haft musik med någon random vikarie, så vi har typ haft musiklekar och krigar lite där och nu sitter man här i uppis och väntar på att matten ska börja med typ halva klassen i uppis för andra halvan har inte kommit, så vi sitter här och roar oss så gott det går :) jaja nu fortsätta vara social här puss!


spongebob squarepants

Hej! Just nu så ligger jag här på soffan i vardagsrummet, vars jag ska sova och kollar svampbob. Jag hoppas på att jag ska kunna sova något inatt iaf, men imorgon blir det Emmapemma så tar väl en buss till gve om jag inte får skjuts. Men ska fortsätta kolla det här nu kram!


Internet shoppar


DOGGSEN

Hello! sitter här på malmsta och har chrisse och nattis hundar till mitt sociala sälllskap, har snart bott här i en vecka, eller a natten mot måndag,torsdag och fredag har jag ju sovit hemma själv för har sovmorgon och inte orkat ta bussen, för bor man i gällivare är de sveriges sämsta busstider som gäller. men dem kommer ju hem natten mot måndag någon gång så ska fixa tomten imorgon, typ klippa gräs och sånt som min bror gav mig pengar för att göra. men helt ärligt vet jag int vad som händer ikväll vi ser ju om något roligt dyker upp annars så blir det väl att se någon film eller sitta vid datan men nu ska jag dra och se om jag hittar något ätbart i deras kök! tjingeling!

Dagens Outfit



Tröja - GinaTricot
Linne - H&M
Leggings - Lindex
 

Un Vendredi

bonjour! ha nä men nu svenska, några av er kanske fattade rubriken men till er som inte fattade det betyder ''en fredag'' iaf skolan började ju kklockan 9 med idrott, så for och sprang,kastade och hoppade ja helt enkelt tog ihjäl mig själv. sen hade vi lunch i 40 min så drog hem och sen vare franska prov ja kan säga att det var inte som jag förväntade mig så jag blir inte ens förvånad om jag kuggar. sen så har jag dessutom lyckats med att låsa in mina nycklar i mitt skåp smart va? var alldeles för stressad när jag skulle slänga in grejerna och varför vet jag inte, så vi har försökt bryta upp det med hårnålar, sen har vi provat emils nyckel, sen har morsan fått komma med alla extranycklar vi hade hemma och ett nytt lås, för det slutade som med att jag fick klippa skiten. kände mig inte så värst duktig då haha men nu kolla lite kläder kanske klickar hem något ikv vem vet? puss

Min bil <3


Grillmat så fort mami kommer hem!

Hej! just nu är jag jätteglad för att , jag både har slippt gå till tandläkaren och mamma kom just hem från kiruna hon har köpt några blommor till mitt rum sen så ska vi hämta mat från sibban så ska vi äta på malmsta, sen far jag och är med världens bästa kusinvitamin! så ser vi ju vad som händer ikv hejdå!

i'm sorry

 Hejsan! förlåt för att jag är inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp och nu när min bror, hans tjej och deras unge är i turkiet så bor jag lite till och från på malmsta. men nu ska jag blogga mera, promies.
i alla fall idag var det ju dundretvandringen det jobbigaste som finns. men lyckades ha en tandläkartid samma dag och ännu mer tur hade jag när min tandläkare blev sjuk för jag hade ingen som kunde gå dit med mig för jag är fan rädd för tandläkarn, ush! Men iaf nu ska jag kolla om det finns något mumsigt åt mig att äta sen så ska jag väll hitta på något att göra puss !

Dagens Outfit




Tröja - Ellos
Linne - Bikbok
Leggings - Lindex

Snabb inlägg

hej ! först och främst vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men har glömt bort, och sen har jag inte haft tid! men iaf igår så var jag med emma pemma och dennis. vi har väl gjort lite av varje gått på stan, varit på ica, lagat mat osv. sen hjälpte dennis oss att ladda ner slender, som vi sedan spelade när han hade åkt med bussen. och ja vi kopplade i högtalarna, släckte ner helt och satt oss och spela. och jag skojjar inte när jag säger att vi var livrädda jävlar när man hade tagit första lappen då började ljudet , alltså då började ju han jaga en värsta äclliga ljudet och ju mer lappar man tog desto värre blev ljudet och desto närmre kommer han och man sitter och typ kallsvettas och darrar fyfan vilken ångest man har haha ! nä men ska typ nu ringa henne och börja gå dit så puss!

RSS 2.0